Romanian Children’s Choir on Tour … şi la Nashville TN

September 13, 2010 by  
Filed under Arhiva Anunturi

Corul de copii al Căminului Felix în turneu … şi la Nashville TN

În zilele de 9-10 septembrie 2010, Biserica Română Baptistă din Nashville TN, păstorită de fratele Miu Timotei, împreună cu Biserica Penticostală din Galatin TN, păstorită de fratele Iulian Costea, au avut privilegiul şi bucuria să găzduiască un grup de 26 de persoane (copii si adulţi) de la Căminul Felix, Oradea, România.

După ce au călătorit timp de 3 săptămâni prin biserici din mai multe state (Florida, Georgia, Carolina de Nord, Tennessee …) aducând bucurie în 17 biserici, “Romanian Children’s Choir” au poposit şi la Nashville , aducând cu ei multă cercetare şi înviorare sufletească.

Corul a fost însoţit pe tot acest traseu de fratele pastor Mircea Filip de la Biserica Baptistă Română din Phoenix, AZ, de fratele Marcel Filip – director al complexului căminelor Felix, România şi de fratele Marius Pădure – dirijorul corului.

Pentru toată slujirea, cântarea şi mărturia întoarcerii la Domnul a multora din copii acestui cămin, nu putem spune decât :

“Lăudat să fie Domnul… căci El este Tatăl orfanilor, Apărătorul văduvelor… (Psalmul 68:5a)

şi vă invităm să cântaţi împreună cu noi şi ei…

Căci dacă trăim, pentru Domnul trăim şi dacă murim, pentru Domnul murim, fie că trăim, fie că murim noi suntem ai Domnului…”

Pastor Timotei Miu

Am încercat să prindem o fărâmă din atmosfera de la biserica noastră în citeva imagini:

Dumnezeu să-i binecuvinteze!


0161

015

013

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!